MATERIAL CURS 2023-2024

Si cliqueu sobre cada títol podreu consultar/descarregar el llistat de material corresponent de cada curs. A igual que el curs passat, la gestió dels pagaments de roba, materials i llibres es farà per mitjà de la plataforma TPV Escola. Ja la coneixeu perquè l'escola també l'utilitza. Podeu fer servir el mateix usuari i contrasenya per entrar-hi.  

ATENCIÓ:

Ja podeu fer la compra del material i llibres per l'app TPV Escola
Passos a seguir :
*Primer: Pagar la quota AFA (una per família)
*Segon: De tot el llistat que us surti, podeu triar el que necessiteu. Funciona igual que una botiga online. Es paga únicament el material que s'ha marcat. Si no està fet el primer pagament, s'aplicarà el preu NO SOCI.
El pagament "Material Escolar i Llibres" inclou el material necessari pel curs 23/24, però si voleu treure articles del vostre llistat ho heu de notificar per escrit al mail: pallerolairoca@yahoo.es abans del 20 de juliol perquè us puguem personalitzar el pagament.
A causa dels xecs que la Generalitat ha fet arribar a les famílies que tenen fills/es a primària, hem hagut d'adaptar l'operativa de compra del TPV, així que a partir d'ara ja no farem la personalització de pagament, com us informàvem en el paràgraf anterior. Les que s'han fet fins ara ja no serveixen.           
Heu de tenir en compte però, que l'AFA no s'ha adherit a aquesta campanya i, per tant, NO PODEU PAGAR EL MATERIAL AMB ELS XECS DE LA GENERALITAT.
Sí que podreu comprar material escolar, motxilles, estoigs i jocs educatius als comerços que s'hi hagin adherit.
Un cop descarregueu el llistat del curs que necessiteu, que trobareu a sota d'aquesta informació, heu de tenir en compte que les indicacions que surten a peu de pàgina, tal com us hem informat, ja no són les mateixes.
Les famílies que tinguin beca concedida seran ateses presencialment a l'escola el dia 31 d'agost de 10h a 13h i de 17h a 19h.
Aquest any No heu de venir a recollir el material escolar i llibres a l'escola.  Només caldrà que vingueu a recollir la roba el dia 31 d'agost de 10h a 13h i de 17h a 19h. Seran els tutors/es qui faran l'entrega directament als alumnes a les seves aules.
Només podrem entregar el material que s'hagi pagat per TPV abans del 31 d'agost

Gràcies per la vostra col·laboració.

 

 

MATERIAL IE-3                          MATERIAL IE-4                              MATERIAL IE-5

 

                  MATERIAL 1r                                 MATERIAL 2n

 

MATERIAL 3r                           MATERIAL 4t                                   MATERIAL 5è

 

                  MATERIAL 6è                                 MATERIAL 1r ESO

 

MATERIAL 2n ESO                                                                    MATERIAL 3r ESO

 

                                          MATERIAL 4t ESO