CASALET SETMANA SANTA

Benvolgudes famílies, 

enguany us propossem un nou casal pels vostres fills i filles: un" Casalet de Setmana Santa".

Serà del 3 al 6 d'Abril.

 Es podrà escollir entre agafar el casalet de setmana o bé dies esporàdics.

El preu de la  setmana és de 50€

El preu del dia esporàdic és de 15€.

Preu de dia esporàdic + sortida a Can Putxet: 25€ ( DIMECRES 5 D'ABRIL)

Oferim la possibilitat de realitzar tallers, gimcanes, jocs...i un dia de la setmana farem una sortida fora de l'escola  a Can Putxet. Aquell dia serà el mateix horari de sempre però cal dur i recollir els nens  i nenes a les seves instal·lacions en els mateixos horaris de Casalet.

Els horaris del casal seràn els següents:

  • 8:00 A 9:00 : SERVEI D'ACOLLIDA. Aquest servei té un preu a part i s'ha de marcar a la inscripció
  • 9:00 A 13:00: CASAL
  • 13:00 A 15:00: SERVEI DE MENJADOR AMB CARMANYOLA ( cada infant porta el menjar de casa, nosaltres el podem deixar a la nevera i escalfar). Aquest servei té un preu a part.

 

El període d'inscripció serà del 15 al 29 de Març pels qui desitgin apuntar-se la setmama sencera o dies puntuals.

Per formalitzar la inscripció al casal cal que envieu el full emplenat i signat juntament amb el resguard de pagament per mail a casal@escolapallerola.cat. Un cop rebut es donarà resposta per validar-la.

Els nens i nenes que hagin fet algun dels darrers dos casals d'estiu amb nosaltres tan sols caldrà que envïin el full d'inscripció i el resguard de pagament, ja que la resta de documentació ja la tindrem nosaltres. Qualsevol canvi en la documentació que es demana ( per exemple, actualització del llibre de vacunes) caldrà adjuntar-la de nou.

Us podeu descarregar el full clicant AQUÍ.

Tanmateix podeu contactar amb el Jordi per resoldre qualsevol tema que no tingeu clar i necessiteu saber. Ho podeu fer via tlfn o whatsapp al 648635357