CASAL D'ESTIU

Benvoludes famílies, 

Torna el casal d'estiu del Pallerola. Un estiu més, i ja en van 7, volem oferir a tots els nens i nenes la possibilitat de gaudir d'unes setmanes plenes d'activitats, sortides, piscines, grans jocs, etc...

Enguany la temàtica del casal girarà al voltant de l'espai i l'univers. Cada setmana explorarem diferents aspectes com els planetes, les constel·lacions, els viatges espacials i molt més contingut que us anirem desgranant un cop comencem.

Està destinat a infants de 3 a 16 anys i cal haver cursat I3 per poder-se apuntar.

Farem un casal de 6 setmanes i les dates  son del 25 de juny al 2 d'agost. Recordem que tan sols es poden agafar setmanes senceres.

Els preus van en funció de les setmanes escollides, i va des dels 65€ per una setmana als 360€ si escolliu les 6 setmanes. Enguany oferim descompte del 5% per a germans i per a famílies monoparentals.

Podeu trobar tots els preus al full d'inscripció que trobareu més endavant.

Totes les sortides i activitats que es fan durant cada setmana estan incloses al preu, per tant no heu de pagar cap suplement.

Disposem també de servei d'acollida matinal, menjador i casal de tarda.

A continuació us detallem els horaris:

  • ACOLLIDA MATINAL: de 8 a 9. Es un servei amb un cost apart i teniu la flexibilitat d'entrada dins de la franja esmentada ( cal comentar-ho amb coordinació previament)
  • CASAL MATÍ: horari de 9:00 a 13:30. 
  • MENJADOR: horari de 13:30 a 15:00 ( servei amb cost a part). S'ofereix dinar amb cuina pròpia. Si no dieu el contrari també entra el picnic el dia que fem sortides de tot el dia.
  • CASAL ACOLLIDA TARDA: horari de 15:00 a 16:30 ( servei amb cost a part).

Us deixem el quadre d'activiats generals separat per franges d'edat dels diferents grups

  1. CASAL PETITS ( infants de I3, I4 i I5) 
  2. CASAL MITJANS ( infants de 1r i 2n de primària)(properament)
  3. CASAL GRANS ( infants de 3r, 4t i 5è de primària)(properament)
  4. CASAL SUPERGRANS ( nois i noies de 6è i ESO)(properament)

Cal dir que aquests quadrants d'activitats no són definitius i poden patir alguna modificació dins de la  mateixa setmana que avisariem amb la màxima antel·lació possible, però a grans trets les activitats grans no patiran modificació.

El període d'inscripció serà del 6 de Maig al 5 de juny. Fora d'aquestes dates no s'acceptaran inscripcions.

Per formalitzar la inscripció al casal cal que envieu el full emplenat i signat juntament amb el resguard de pagament i la documentació que es demana  per mail a casal@escolapallerola.cat. Un cop rebut es donarà resposta per validar-la.

Els nens i nenes que hagin fet algun dels darrers dos casals d'estiu amb nosaltres tan sols caldrà que envïin el full d'inscripció i el resguard de pagament, ja que la resta de documentació ja la tindrem nosaltres. Qualsevol canvi en la documentació que es demana ( per exemple, actualització del llibre de vacunes) caldrà adjuntar-la de nou.

Us podeu descarregar el full clicant AQUÍ 

Es realitzarà una reunió informativa presencial el dijous 2 de maig a les 17:00 al menjador de l'escola Pallerola per resoldre tots els possibles dubtes que tingueu. No obstant us adjuntem un document on resolem els principals dubtes que pogueu tenir. El podeu obrir clicant AQUÍ.

Tanmateix podeu contactar amb el Jordi per resoldre qualsevol tema que no tingeu clar i necessiteu saber. Ho podeu fer via tlfn o whatsapp al 648635357 o al mail de casal.