CASAL D'ESTIU

Benvolgudes famílies,

Enguany des de l'AFA de l'escola us presentem el casal d'estiu.

Volem disfrutar  i gaudir d'unes setmanes plenes d'activitats pensades per als nens i nenes que decideixin acompanyar-nos en aquesta aventura única.

 

DATES

El casal es farà del 27 de juny al 29de juliol.

El període d'inscripcions estarà dividit en dues parts. Les famílies que vulguin demanar beca d'estiu hauran de fer la inscripció entre el 16 i el 20 de Maig. Per la resta les inscripcions seran del 23 de Maig  a l'11 de juny , i es podrà fer de manera presencial o de forma telemàtica. Heu omplir la butlleta d'inscripció que trobareu més avall amb totes les dades , així com adjuntar la documentació que es demana. Un cop ho tingeu tot ho envieu al següent correu:

menjador@ampa.escolapallerola.cat

Per poder omplir la inscripció via mòbil us recomanem dues aplicacions:

1. Adobe reader. Podreu editar el full i escriure sense dificultat, signar, etc...

2. Adobe scan: per poder escanejar el document si l'he imprès i enviar en format pdf tota la documentació necessària.

Un cop rebut el  mail es comprobarà que estigui tot correcte i rebreu una resposta acceptant la inscripció. Si manca algun document es farà saber. No es considerarà la inscripció formalitzada sinó està tota correcte.

BUTLLETA INSCRIPCIÓ CASAL 2022.

 

QUADRE ACTIVITATS

Aquí trobareu les activitats generals que farem per grups d'edat i setmanes. Poden patir alguna modificació si les condicions metereològiques no permeten realitzar-les a la data prevista.

PLANING GRUP 1 ( P3 A P5)

PLANING GRUP 2 ( 1R I 2N)

PLANING GRUP 3 ( 3R a 5è)

PLANING GRUP 4 ( 6é a 3r ESO)

PREGUNTES I RESPOSTES

Us deixem un document on podeu trobar informació del casal i respostes a dubtes que pogueu tenir, 

FAQS

Tanmateix podeu contactar amb el Jordi per resoldre qualsevol tema que no tingeu clar i necessiteu saber. Ho podeu fer via tlfn o whatsapp al 648635357 o per mail a menjador@ampa.escolapallerola.cat.

 

Recordeu que podeu seguir tota la informació mitjançant el canal de Telegram CASAL ESTIU PALLEROLA per on us mantindrem informats de tot el que fem i el que farem i també per l'INSTAGRAM, on podreu veure imatges i videos seguint l'enllaç #casalpallerola

 

Gràcies