CASAL

Benvolgudes famílies,

En aquest apartat de la web anirem informant de les activitats que farem durant el casal, aspectes de funcionament a tenir en compte i el que cal portar cada setmana per desenvolupar les activitats.

Us deixem el full d'inscripció perquè l'aneu omplint i dur-lo el primer dia d'inscripcions amb tota la documentació que es demana adjuntada. Per descarregar cliqueu aquí.

Els nens i nenes han de venir el més cómodes possible. Cal dur una petita motxilla amb l'esmorzar, la crema solar ( marcada amb el nom) i una gorra. Aconsellem dur calçat obert i d'aigua, ja que probablement fem activitats amb aigua i si ens mullem. Els dies que marxem a fer excursió de proximitat podràn dur vambes o calçat més resistent.

Us informem de les sortides amb les dates que tenim confirmades i  previstes durant el casal perquè esteu al corrent:

- SETMANA 1: piscina a riells (26 de juny)

-SETMANA 2: AQUADIVER PLATJA D'ARO ( 3 de juliol)

- SETEMANA 3: CANAL OLÍMPIC DE CASTELLDEFELS ( 8 DE JULIOL)

- SETMANA 4: piscina de riells  (17 DE JULIOL)// ACAMPADA ( de p5 a 6è a partir de les 20:00)( 18-19 DE JULIOL)

- SETMANA 5: PARC MEDIAMBIENTAL DE GUALBA ( 25 DE JULIOL)

- SETMANA 6: piscina de riells (30 DE JULIOL)

Recordeu que per les sortides cal dur la samarreta del casal i que podeu seguir tota la informació mitjançant el canal de Telegram CASAL ESTIU PALLEROLA per on us mantindrem informats de tot el que fem i el que farem i també per l'INSTAGRAM, on podreu veure imatges i videos seguint l'enllaç #vivimlamusicapallerola

Us deixem el telèfon de contacte per resoldre els dubtes que tingueu o vagin sorgint durant aquestes setmanes:

JORDI: 648635357

Gràcies